Coaching voor elke fase van je bedrijf

Op deze pagina vind je meer informatie over alle mogelijkheden waarop we samen kunnen werken. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij wat JIJ nodig hebt, dus je kunt altijd contact met me opnemen voor een op maat gemaakt coachingspakket, via de chat-knop op deze site.

Voor elk budget

Ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen. Daarom is er een oplossing voor elk budget.
}

VAN 1 UUR TOT 6 MAANDEN

Afhankelijk van jouw uitdaging, kunnen we lang of kort samenwerken.

1 op 1, groep of zelfstudie

Ik kan je helpen op de manier die het beste bij jou past!

Make it Happen

Ik geloof erin dat wij allemaal de kracht in ons hebben om onze dromen waar te maken en een bedrijf te starten dat de wereld kan veranderen. Een winstgevend bedrijf, waar we ontzettend veel passie voor voelen en dagelijks met plezier aan werken. 

Online ondernemer zijn is niet altijd makkelijk, en het vergt heel veel inzet en tijd, maar het kan en het is prachtig. En het is mijn missie om samen met jou te zorgen dat dat gaat lukken.

Coaching mogelijkheden

Optie 1: Uitgebreide 1 op 1 coaching-programma’s

Deze coaching-programma’s bevatten 12 online modules (Engelstalig), plus wekelijkse 1 op 1 coaching sessies. Ideaal als je een bedrijf wil beginnen, of als je je hele bedrijf naar het volgende niveau wil brengen!

Volledige coaching programma's

Deze coaching-programma’s bevatten 12 online modules (Engelstalig), plus wekelijkse 1 op 1 coaching sessies. Ideaal als je een bedrijf wil beginnen, of als je je hele bedrijf naar het volgende niveau wil brengen!

Flexibele maandprograma's

Maandpakketten zijn ideaal voor ondernemers met specifieke vragen, die meer flexibiliteit willen dan in een volledig coachingspakket. Bij de maandpakket heb je toegang tot mijn online modules waar relevant, en kun je tussentijds contact met me opnemen.

Losse strategiesessies

Als je behoefte hebt aan een eenmalige sessie, of af en toe met mij wil kunnen sparren op onvoorspelbare momenten, dan kun je individuele sessies inkopen. Neem contact op voor meer info

neem contact op

Laten we kennismaken! Stuur me gerust een berichtje als je een keer koffie wil drinken of wil kennismaken via Zoom of Skype. Ik hoor graag van je en ik antwoord binnen 1 werkdag.

paulien@paulienpierik.com

Twitter: @paulienpierik