flexibele maandpakketten

Met coaching à la carte kun je zelf bepalen hoeveel ondersteuning je elke maand nodig hebt en hoe lang je coaching nodig hebt. Er zijn 3 verschillende intensiteiten en je kunt per maand upgraden / downgraden en opzeggen. Zo heb je de flexibiliteit die past bij het onstuimige leven van een ondernemer!

hallo ambitieuze ondernemer!

Ben je klaar voor de volgende stap in je onderneming, maar weet je niet hoe je deze uitdaging aan moet gaan? Heb je een uitdaging waarbij je hulp van een ervaren ondernemer en mentor kunt gebruiken? 

Dan help ik je graag met mijn Next Step Mentoring programma

Na de next step mentoring gesprekken heb je een duidelijke strategie en weet je wat je moet doen om deze strategie te implementeren, zodat je vol zelfvertrouwen je bedrijf naar het volgende niveau kunt brengen! 

Ik ben Paulien, business coach voor ondernemers. Ik heb 17 jaar ervaring in het starten en laten groeien van onderneming en ik gebruik deze ervaring nu om ambitieuze ondernemers te helpen hun doelstellingen te halen. Ik ben technisch bedrijfskundige en ik heb Entrepreneurship Training van Harvard Business School. Ik heb besloten om te switchen van startup CEO naar business coach, omdat mijn passie ligt in het helpen van ondernemers bij het waarmaken van hun droom om een succesvol bedrijf op te zetten en te laten groeien. Je kunt hier meer over mij lezen. 

Ondernemen is fantastisch. Uitdagend. Inspirerend. Elke dag anders. Maar ondernemen kan ook moeilijk zijn, eng en overweldigend. Zoveel nieuwe dingen om te leren en de wereld verandert snel. Als je niet weet wat de volgende stap in je bedrijf moet zijn, of als je niet weet hoe je deze stap moet zetten, en je kunt hierbij begeleiding gebruiken, dan help ik je graag met mijn Next Step Mentoring. 

welke onderwerpen kunnen we bespreken?

In feite kunnen we alle uitdagingen bespreken die jij hebt in het groeien van je onderneming. Voorbeelden:

✼ Hoe kan ik winstgevender worden? 

Ik heb een nieuw idee, hoe voer ik dat uit in mijn bedrijf?

Hoe kan ik mijn omzet verhogen en meer klanten aantrekken?

Hoe kan ik mijn online aanwezigheid verbeteren (of opstarten)? 

✼ Hoe kan ik mijzelf het best presenteren online?

✼ Hoe kan ik internationaal groeien? 

en hoe werkt dat dan?

  • We spreken elkaar via Zoom of Skype (tenzij je in Eindhoven woont). Voorafgaand aan elke call ontvang je van mij werkbladen en opdrachten om je uitdaging uit te werken. Na elke call stellen we de volgende stappen vast. Je kunt me ook bereiken via emails tussen de calls door.
  • Je kunt de calls online inplannen via een tool die je toegang geeft tot mijn agenda. Je kunt tot max 24 uur vantevoren opzeggen. 

okay, en hoeveel kost dat dan?